Dag 6: El Pitu - Cadavedo
Blijf op de hoogte en volg Erik
19 September 2019 | Spanje, Cadavedo
Na het opfrissingsritueel even het vochttekort aangevuld met een paar ijskoude biertjes.
Vanavond lekker gegeten, soep van kikkererwten, karbonade met patatjes en cheesecake toe, natuurlijk met een vino blanco, die iets beter valt dan de vino tinto. Samen gegeten met een Duitse computernerd van een jaar of vijftig. Beetje warrige vogel, en hij was ook zo scheel dat hij met z’n ene rechteroog in z’n linker broekzak kon kijken. Maar hij was alleen, net als ik dus heb ik m toch maar uitgenodigd om bij me aan tafel te komen zitten. T idee Camino hè, dan zijn we allen gelijk. Welterusten voor nu, morgen weer 30 km volgens t boekje, jullie horen morgen de echte afstand.
19 September 2019 - 22:09
Veronica Reyns:
zo te lezen loop je als een kievit...... geniet van al het moois en lekkers, Waarom ga je al lopen als het donker is.... voor de hitte overdag? mooie tocht morgen . groet V & WJ -
19 September 2019 - 22:16
Erik Kluver:
Inderdaad, omdat de zon hier om 8.00 opkomt en ik tot 14.00 of 15.00 loop wil ik zo vroeg mogelijk vertrekken. Bovendien zijn de herbergen vaak al vol als je laat aankomt. -
20 September 2019 - 10:45
Peter Strunk:
Gaat lekker, lees ik. Mooie foto’s met mooie uitzichten. Succes vandaag. -
20 September 2019 - 12:49
Olof:
Hi,broer.
Goed bezig zo de 1e dagen na je opstart problemen!
Klinkt allemaal weer goed die Spaanse gerechten,de dorstlessers