Dag 17: Betanzos - Hospital de Bruma - Reisverslag uit Ordes, Spanje van Erik Kluver - WaarBenJij.nu Dag 17: Betanzos - Hospital de Bruma - Reisverslag uit Ordes, Spanje van Erik Kluver - WaarBenJij.nu

Dag 17: Betanzos - Hospital de Bruma

Blijf op de hoogte en volg Erik

30 September 2019 | Spanje, Ordes

Vanmorgen vroeg vertrokken, om 7.30 al gaan lopen. Na een behoorlijke stijle start ging het vervolgens de hele dag lichtjes bergopwaarts. Na twee pauzes begon het toch zachtjes te miezeren. Twee keer even kort de regenjas aangehad, dat was voldoende. Om 13.15 al in Hospital de Bruma aangekomen. Het plaatsje bestaat uit 6 huizen, een herberg, een café-restaurant en een begraafplaats. Meer is het helaas niet. Het pelgrimsmaal bestond dit keer uit Supa Galicia, kip met patatas, een bakje yoghurt en koffie toe. Ik heb het diner samen met Lolo (kort voor Manuel) gebruikt, voor morgen hebben we dezelfde herberg geboekt. Ik had nog een klein foutje gemaakt door voor vannacht te boeken, maar middels een telefoontje is dat ook opgelost. Voor de rest heb ik maar met de Portugezen en twee Amerikanen, Peter en Karen de avond doorgebracht onder het genot van bier en wijn. Peter lijkt precies op John Cleese van Monty Python. Hij deed nog wat pasjes van The Ministry of Silly Walks, erg komisch. Het internet en het bereik is hier dramatisch dus de foto’s komen morgen pas. Omwend iedereen welterusten en tot morgen maar weer

• 01 Oktober 2019 - 08:24

Lies:

De laatste dagen beginnen eraan te komen van je wandeltocht, weet dat de bewoners, hier in Bennebroek heel erg missen, en je steunen in je tocht. Ze kijken er naar uit om je maandag weer te begroeten. Succes nog verder. :)

• 01 Oktober 2019 - 16:57

Loes Verweij:

Jaaaaaaaa, ik heb je mail ontvangen. Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt!
    Geniet nog even een paar dagen, en hopelijk blijft het aardig mooi weer en prettig om je wandeltocht voort te zetten!! Tot maandag groetjes van Jeroen en Loes!!!